fbpx

Pet Spa

Logo pet spa dierentrimsalon in breda

Veelgestelde vragen

Huisregels

Hoe vaak moet ik mijn hond laten trimmen?

Het hangt erg af van het ras. Voor de meeste honden raden we aan om eens per maand de trimster te bezoeken voor een periodieke Fresh Fur behandeling (wassen, borstelen, manicure, ogen & oren reinigen) en tussendoor eens in de 6 tot 8 weken een volledige trimbeurt (knippen & kammen/uitdunnen) om de vacht, nagels en huid van uw viervoeter in topconditie te houden. 

Als u meer specifieke aanbevelingen nodig heeft, neem dan contact met ons op via WhatsApp (+31627476798) of door ons een e-mail te sturen naar info@petspa.nl

Onze prijzen worden bepaald door vier hoofdfactoren:

  • Ras (vachtdichtheid, verzorgingsnormen, producten)
  • Grootte (gewicht)
  • Duur van de behandeling
  • Ten slotte is de laatste factor hoe arbeidsintensief de procedure is. Onze trimsters kunnen slechts een beperkt aantal arbeidsintensieve behandelingen per dag verrichten, om ervoor te zorgen dat we volledige aandacht aan de hond besteden en de best mogelijke behandeling geven. Ons werk is niet alleen verzorging, maar ook het begrijpen van het gedrag van de hond en het aanpassen van onze procedures aan de specifieke fysieke en mentale gezondheidsbehoeften van het huisdier.

We respecteren onze klanten zeer en hebben daarom een transparant prijsbeleid, waarbij we een beeld proberen te schetsen met de vanaf-prijzen op onze website. Bovendien staat ons personeel altijd meer dan bereid om klanten van tevoren door alle behandelingen en kosten te leiden. Extra kosten zijn alleen van toepassing in omstandigheden waarin een huisdier agressief gedrag, gezondheidsproblemen of verwaarlozing heeft vertoond.

We streven er echt naar om trimmen een plezierige ervaring te maken voor iedereen, met behulp van wereldklasse technieken, technologie en behandelingen die ervoor zullen zorgen dat uw hondje zich strak en u tevreden voelt. Natuurlijk zijn wij als kleine ondernemers verplicht om ervoor te zorgen dat ons prijsbeleid onze inspanningen weerspiegelt om absoluut de beste zorg te bieden aan de viervoetige vrienden van Breda.

Hieronder een overzicht van beide behandelingen:
The Cute Cut Fabulous Fluff
Baden + +
Conditionen + +
Drogen + +
Kammen + +
Volledig lichaam trimbeurt +
Manicure + +
Oren & ogen reinigen + +
Intieme zone correctie + +
Contour trim: minimale correctie, pootjes trimmen, oogjes openen +

Idealiter eens in de 4 weken.

Natuurlijk! Stuur het ons van tevoren, we zullen overleggen met uw trimster en dan met u doornemen hoe we een vergelijkbaar resultaat kunnen bereiken.

We hebben een behandeling speciaal ingericht voor puppy’s! We raden de Pups Delight aan, die hen vertrouwd maakt met kammen, baden, drogen, knippen en alleen gelaten worden om vrienden te maken met de trimster. Bovendien is deze behandeling ideaal om hun zachte puppyvacht klaar en voorbereid te maken voor hun eerste volwassen knipbeurt.

Het is over het algemeen een goed idee om uw puppy zo snel mogelijk na hun vaccinaties aan verzorging te laten wennen, wat meestal rond 8-9 weken is. Jong beginnen zal helpen hun vertrouwen te vergroten en te leren dat verzorging een plezierige ervaring is!

Het ontwarren van de haren van pups is helaas een vrij moeilijk proces dat vaak leidt tot stress en huidirritatie. Afhankelijk van de ernst, zullen we natuurlijk alles doen wat we kunnen om hun vacht te herstellen. Echter, als het probleem ernstig is, moeten we misschien inderdaad onze opties bespreken en beginnen met het kort knippen van het haar met tondeuses.

Bovendien, aangezien vervilte vachten een verscheidenheid aan huid- en gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, met een verhoogd risico op stress en letsel, raden we aan om eerst langs te komen voor een volledige onderzoek om te overleggen met onze trimsters over hoe verder te gaan.

Onze zeer bekwame en ervaren trimsters zijn bekend met alle rasstandaarden en zouden graag uw pup dienovereenkomstig verzorgen. Als u en uw hond van plan zijn om in de nabije toekomst aan shows of wedstrijden deel te nemen, laat het ons dan zeker weten zodat we van tevoren een trimstrategie kunnen plannen.

Uw tevredenheid is voor ons uiterst belangrijk, dus wij verwelkomen alle feedback. Gelieve uw hond te onderzoeken bij het ophalen en ons te laten weten als u denkt dat onze trimsters nog een paar laatste aanpassingen moeten maken. Het is mogelijk om enkele aanpassingen te maken als u ons ter plaatse feedback geeft, maar helaas is het niet mogelijk om aanpassingen te maken nadat de hond het salon heeft verlaten.

Niet per se. Uw pup kan gewoon angstig zijn van de autorit, opgewonden, of onzeker of ze niet naar de dierenarts gaat voor een prikje. Net als kinderen in de kleuterschool, settelen ze zich meteen zodra u weg bent! En maak u geen zorgen, we laten pups altijd even rondlopen en snuffelen in de salon om zich vertrouwd te maken met hun omgeving.

Onthoud ook dat honden zeer intuïtief zijn en eventuele angst die u voelt kunnen oppikken. Dus blijf kalm, vrolijk, en alles komt helemaal goed.

Absoluut! Hoewel we moeten zeggen dat onze producten tot de beste in de industrie behoren en ontworpen zijn om de huid te verrijken en een gezonde vacht te bevorderen, begrijpen we dat dierenartsen vaak alternatieven voorschrijven om medische redenen. Kan ik in de salon blijven terwijl mijn pup wordt getrimd?

We begrijpen dat u graag bij uw hond wilt zijn tijdens het trimproces, maar uit ervaring is gebleken dat honden zich beter gedragen en minder gestrest zijn wanneer hun eigenaren niet aanwezig zijn. Dit zijn enkele redenen waarom we deze aanpak hanteren:

  1. Aandachtsafleiding: Honden zijn vaak meer gefocust en rustiger wanneer hun baasje niet in zicht is. Ze kunnen anders snel afgeleid worden, waardoor het trimproces langer duurt en de kans op ongelukjes toeneemt.

  2. Veiligheid: Voor zowel de hond als de trimmer is het belangrijk dat de hond zo stil mogelijk blijft zitten. Aanwezigheid van de eigenaar kan de hond opgewonden maken, wat de veiligheid tijdens het trimmen kan verminderen.

  3. Separatieangst: Het lijkt misschien tegenstrijdig, maar in veel gevallen verhoogt de aanwezigheid van de eigenaar de separatieangst van de hond. Door vanaf het begin niet aanwezig te zijn, kan de hond zich sneller aanpassen aan de omgeving.

  4. Professionaliteit: Onze getrainde professionals weten hoe ze met diverse houdingen en temperamenten van honden om moeten gaan. Zonder de eigenaar in de buurt kunnen ze hun technieken beter toepassen en zorgen voor een efficiënte en stressvrije ervaring voor de hond

Wij zijn vijf dagen per week geopend en verwelkomen gasten graag op afspraak in onze salon. Openingstijden kunnen variëren afhankelijk van de dag en het seizoen, maar onze vroegste afspraken beginnen meestal om 9:00 uur en onze laatste om 18:00 uur. Als u speciale wensen heeft die buiten deze tijden vallen, laat het ons dan weten. We kunnen zeker een oplossing vinden!

Openingstijden kunnen variëren afhankelijk van de dag en het seizoen, maar onze laatste afspraken beginnen meestal om 18:00 uur.

We zijn van plan deze service in een later stadium te introduceren, wanneer we een beter beeld hebben van de vraag van klanten. Als u denkt dat dit essentieel voor u gaat zijn, neem dan contact met ons op! We zullen ons best doen een oplossing te vinden.

Als u uw afspraak wilt annuleren of verzetten, vragen wij u dit twee dagen van tevoren te doen, anders brengen wij een vergoeding in rekening gelijk aan 50% van de behandelprijs. Bij een no-show brengen we 100% van de kosten in rekening.  

Wij vertrouwen erop dat onze klanten ons annuleringsbeleid kunnen respecteren en waarderen, zodat de salon efficiënt kan werken voor iedereen die betrokken is: van tevreden trimmers tot vrolijk verzorgde hondjes die niet tevergeefs zijn weggestuurd.

Wij vragen onze gasten ook om ervoor te zorgen dat zij op tijd komen voor hun afspraken, zodat de dag volgens schema kan verlopen. 

Wij accepteren alle grote credit- en debetkaarten.