fbpx

Pet Spa

Over ons

In hartje Ginneken zijn wij de go-to plek voor alle viervoeters die er stijlvol en knuffelbaar uit willen zien. Onze missie is simpel: we willen dat jouw harige vriend zich net zo fijn voelt als jijzelf. Wij zijn een stel toegewijde dierenliefhebbers met een passie voor fluff, glans en staartkwispels. Wij begrijpen dat jouw huisdier niet zomaar een huisdier is; het is een volwaardig familielid dat speciale behandeling verdient.

pomeriaan kapper breda
Maltipoo behandeling breda

Waarom Pet Spa?

Sinds de coronatijd is Breda een behoorlijk aantal lieve viervoeters rijker geworden. We zagen dat het enorm druk werd in de salons, maar dat niet alle dieren geholpen konden worden. Nu willen wij bij Pet Spa dat alle harige vriendjes de kans krijgen om goed verzorgd te worden. 

Ons team van trimmers bestaat uit ware kunstenaars. Ze zijn getalenteerd, ervaren en weten precies wat er nodig is om een vacht in topvorm te krijgen. Eén van onze trimsters heeft zelfs een achtergrond in honden- en kattenshows en ons team spreekt vloeiend “Woef”! (Nou ja, bijna dan.)

Vertrouwen is essentieel, en we willen dat je weet dat jouw harige vriend in de allerbeste handen is. We zijn gepassioneerd over dierenwelzijn en behandelen elk trouw beestje alsof het onze eigen is. Jouw vertrouwen en dat van jouw huisdier is ons kostbaar, en we beloven er elke dag hard voor te werken.

We begrijpen ook dat je als baasje speciale behoeften hebt, en daarom bieden we diensten aan die aan elk ras voldoen. Of het nu gaat om een chique look voor de jaarlijkse familiefoto of een no-nonsense, makkelijk te onderhouden snit voor de kinderen, wij hebben het allemaal.

Bij Pet Spa houden we van blije staarten en vrolijke snuiten. En we zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het welzijn van jouw trouwe metgezel. Onze klanten zijn meer dan alleen klanten; ze zijn onderdeel van onze groeiende dierenfamilie. We kunnen niet wachten om jou en je viervoeter te verwelkomen in onze warme en gezellige trimsalon. Tot snel!