fbpx

Pet Spa

Onze salon

In onze salon gaan sfeer en gezelligheid hand in hand met de liefde die wij hebben voor dieren. Van vrolijke kleuren tot speelse decoraties, alles is ontworpen om een glimlach op zowel de gezichten van je huisdier als die van jou te toveren. Onze professionele trimmers zijn experts in het creëren van een comfortabele en vriendelijke omgeving voor je trouwe metgezel.

salon dierenkapper breda
producten dierentrimsalon

Faciliteiten

Als het gaat om faciliteiten, hoef je je nergens zorgen over te maken. We gebruiken alleen de beste natuurlijke producten en methoden om ervoor te zorgen dat je huisdier er op zijn best uitziet en zich fijn voelt. Hygiëne en veiligheid staan bij ons bovenaan de lijst. We volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat elke knipbeurt een aangename ervaring is, zonder stress of zorgen.

 

Onze locatie

Onze locatie is praktisch en ook gezellig. Met gratis parkeergelegenheid voor de deur, een supermarkt, lokale ambachtelijke winkeltjes en gezellige cafeetjes in de buurt, is het gemakkelijk om even te ontspannen terwijl je harige vriend wordt getrimd. Geniet van een koffietje en iets lekkers terwijl je wacht – je zult merken dat je huisdier zich in de watten gelegd voelt, net als jij.

Bij Pet Spa draait alles om het creëren van een positieve ervaring voor zowel jou als je huisdier. Elke dag in onze salon is een dag vol gelach, gedeelde huisdierverhalen en vrolijke kwispels. We willen dat je bij ons weggaat met een glimlach op je gezicht en een huisdier dat zich fantastisch voelt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze knusse salon waar liefde voor dieren altijd centraal staat.